Kim Larsen vinder i Esbjerg
by John Tøms on May 7th, 2018

Vinderen har ordet


63 fremmødte spillere til Esbjerg Pokermesterskab må siges at være særdeles tilfredsstillende, eftersom det var Store Konfirmationsdag i hele Danmark. 

På billede ses vinderen Kim Larsen


Spillet går i gang og efter en lille times spil er første mand ude- ved mesterskabsturneringer er der ikke 2nd chance, så hurtigt fyraften til Mark Glenn.

Skidt start - men bluffer mig tilbage lige inden pausen

Ved mit bord går det lidt op og ned for mig til at starte med, mine kort er ikke så gode i den første 1½ times, så jeg forsøger mig med et par bluffs, som desværre ikke lykkedes. I sidste hånd inden pausen ser jeg ned i J8o, jeg har 7K-ish tilbage - jeg raiser til 900, kun Glen Runge caller, de øvrige er på vej til pause. Floppet slår AT5 Rainbow(1 klør), jeg laver CB på 1.800 og GR caller, turn er en K(klør) og jeg laver igen et CB, denne gang på 2.500. River er en 5(klør) - gode råd er dyre, potten er på 10K-ish og jeg har kun 2K tilbage, jeg sætter stacken til midten med J høj, hjertet banker vildt, er glad for den sidste klør, det kan vel påvirke Glen i hans beslutning, jeg har svært ved at tro, at han ikke kan slå J høj. Efter kort tid folder Glenn. Jeg viser mit bluff og kan gå til pause med lidt over 14000. 

Med 5 mand ude inden pausen, bliver der serveret lækker lasagne med salat til blot 60 kr. Det smagte super godt, tak for lækker mad Nanna Wittrup Simonsen. 

Jeg får masser af medgang efter pausen

I de næste 3 levels får jeg godt gang i spillet og jeg bygger på stacken, spillerne ryger ud i et højt tempo og kort før den anden pause er feltet nede på 38 spillere. På dette tidspunkt får jeg KK, jeg har 80K-ish og sidder i BB. Ronnie Christensen i SB raiser til 12K og med en monsterhånd i blindbattle går jeg dybt i værktøjskassen og raiser til 27K RC tænker lidt inden han finder et call frem. Floppet slår J97(2 hjertere) - RC tænker lidt og går går All in med knap 50K. Jeg rejser mig op tænker i 2 min og beslutter mig for at kalde, han viser QQ. Jeg er godt inde, turn og river blanker KK holder hjem, RC er ude og jeg over 150K

Jeg bliver bad beatet 

Senere hen med 18 mand tilbage får jeg et bad beat, jeg kigger ned i JJ og raiser 18K, lowstack går All-in med 40K, jeg tænker lige kort inden jeg finder et call frem, håber han har et lavt par, så vil jeg være stort foran og har han 2 overkort vil det være et flip. Han viser 99 op og nu skal runoutet bare være med mig. Men som så mange andre i poker var "floden" ånd, da der landede en nier - nede i 140K og stadig fint med.

Chipleader da vi når FT

Lidt senere sidder kigger jeg ned i AA i BB og har omkring 142K -  Villian better 18K, der foldes til mig og jeg caller bare og ser om jeg kan trappe ham. Villian var 100K-ish bagved. Floppet er 973(2 rudere), jeg check-caller hans bet på 19K. Turn er et af de sidste 2 esser og jeg checker igen, han går instant AI og jeg har det nemmeste call i verden. Villain viser 97 op, drawing dead og jeg er nu chipleader med 280K.

Da vi omkring kl. 22.00 rammer FT går det hurtigt, der ryger nærmest en spiller ud i hver hånd. Til sidst sidder Rasmus Sejerup, Søren Damkjær og jeg tilbage. Rasmus(ATs) og Søren(A)S) ender AI pre, trods det at Rasmus dominerede Søren, så måtte Rasmus forlade turneringen som treer, da der lander en nier på turn og ingen hjælp at hente på river.
Søren og Jeg er HU, vi bliver enige om at lave en deal, da vi sad med tilnærmelsesvis lige store stacks.
Esbjerg Pokermesterskab skulle afgøres i en af de mest ædle dicipliner i poker, nemlig Flip. Jeg er udstyret med K6 og favorit imod Sørens Q3 - runoutet hjælper ikke Søren og jeg kan hyldes som vinder af Esbjerg Pokermesterskab. 


Sæsonfinalen venter forude

Esbjerg Pokermesterskab blev afholdt i Esbjerg Bingocenter, som ligger på Sædding Ringvej 2, et sted hvor mange folk kommer ud og spiller bingo. Foruden den store bankohal er der et stort lokale med masser af spillemaskiner, hvis folk for lyst til det, og der bliver serveret lækker mad fra cafeteriaet i pauserne. 

At spille DAPT rundt omkring i landet, synes jeg er en kanon god ide. Hvis man ikke gider at sidde hjemme en weekend eller ikke gider og tage i byen, for mig er det det bedste jeg ved da jeg elsker at spille poker og har fået så mange kammerater ved det, bare stemningen når man er der og snakker med hinanden, jeg vil blive ved med at spille poker fordi det giver mig en frihed og man bare kan hygge med vennerne.        

Med sejren rykkede jeg godt op på Nationalranglisten og med gode point i Vamdrup også, så kan jeg endelig sikre mig en plads i sæsonfinalen i Rozvadov ultimo maj ved blot at tilmelde mig til den afsluttende 400 kr. Tour i Thisted.

     Posted in not categorized    Tagged with no tags


0 Comments

Leave a Comment