Resultat DAPT 8 Egtved
by John Tøms on October 18th, 2019

Nedenfor kan du læse et referat af fredagens DAPT 8 turnering i Egtved fra toeren i turneringen Henrik Andersen.

Så var dagen endelig kommet, hvor Egtved Poker Klub endelig skulle afholde sin første pokerturnering i de nye lokaler. Turneringen, som samtidig var første afdeling af DAPT 8, en turneringsserie som løber de næste 9 måneder i det jyske, blev afholdt sammen med DAPT (Dansk Amatør Poker Turnering), som stillede op med poker borde/chips og de stod også for afviklingen af turneringen kyndigt håndteret af Leif Otto Nielsen.
Da tilmeldingen lukkede stod det klart, at 23 friske pokerspillere skulle kæmpe om præmiepuljen på 6.900 kr. 23 tilmeldte spillere er særdeles tilfredsstillende og mon ikke vi kan håbe på et par spillere næste gang der spilles.
Selve afviklingen af turneringen forløb til alles tilfredshed og der blev som sædvanlig tænkt, bluffet og måske grædt en lille smule, efterhånden som turneringen skred frem og spillerne faldt fra.
På finaltable blev der skudt fra både højre og venstre – de små stacks blev presset maksimalt - og til sidst sad der kun 2 spillere tilbage og de gav hinanden pænt hånden og delte præmien for 1. og 2. pladsen.
Bedst til at flippe på dagen var Søren Egebjerg, som derfor blevsom udråbt vinder af turneringen og topper den også ranglisten, toer blev Henrik Andersen, treer Morten Møller Markvorsen og sidste mand i pengene blev Brian Jensen.
En kæmpe tak til DAPT og Egtved Poker Klub, samt ikke mindst poker spillerne, som gjorde denne dag mulig og så fantastisk.


Posted in not categorized    Tagged with no tags


0 Comments

Leave a Comment